lördag 28 december 2013

Rock Everybody!

Det är allt läge för en ny blogg, en nischad blogg där jag är en riktig novis men med hjälp av bloggen hoppas jag att jag kommer att lära mig mer om mitt nya intresse, körsång. Jag har blivit KORIST som jag förstår att det heter.

I höstprogrammet för PRO Kultur i Västerås läste jag om en ny kör för pensionärer som skulle sjunga vår ungdoms musik, dvs Rock'n'Roll! Visst skulle jag vara med, men vi var bortresta i början på hösten så jag missade körens första tre träningar, men till träning nr fyra var jag på plats och redan var det 120-130 deltagare i kören. 10-15 killar och resten tjejer, och den här bloggen kommer att handla om hur kören utvecklas och förstås hur jag själv utvecklas som körsångare.

Att det är roligt att sjunga i kör har man ju hört, och det sägs att det ska varas nyttigt också. Nu i mitt första blogginlägg i den här bloggen får det räcka med de här korta raderna. Kören har funnits sedan september 2013 och har haft sitt första framträdande i november 2013. Just nu är det juluppehåll och vi kommer att starta träningarna igen i slutet av januari 2014. Fram tills dess kommer det att bli en del inlägg hur den första terminen i den nya pensionärskören har varit och sedan räknar jag med ett par tre inlägg i veckan om livet som nybliven sångare i nytillskottet bland körer i Västerås, pensionärskören Rock Everybody, så välkommen att ta del av den här historien.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar